logo

Spanplafond met verlichting

Extra sfeer creëren met de juiste verlichting in uw spanplafond? Dan is Plameco echt de beste keuze ! Onze spanplafonds worden geplaatst met een door ons gepatenteerde verlichtingsconstructie zodat het mogelijk is om op eender welke plaats in de ruimte verlichting aan te brengen. Doordat het plafond lichtjes verlaagd wordt kunnen we de verlichting helemaal aan passen naar uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos : U kan ervoor kiezen om uw bestaande verlichting opnieuw te integreren in het spanplafond of gebruik maken van Led verlichting in alle mogelijke kleuren.

Inspiratie opdoen ?

Bekijk onze realisaties van spanplafonds.

De juiste sfeer voor uw spanplafond met onze plafondverlichting ..

Van inbouwspotjes tot sterrenhemel .....

Samen met u bekijken we de ideale oplossing voor de verlichting van uw nieuwe plafond.
Uiteraard kunnen we uw bestaande verlichting perfect integreren. Toch kiezen vele van onze klanten voor inbouwspotjes of ledverlichting .

Een andere mogelijkheid is om verlichting achter het spanplafond te plaatsen. Er worden dus geen gaten gemaakt maar door het aanpassen van de lichtdoorlatendheid van het spanplafond zorgen we niet alleen voor een speciaal effect, maar zal u versteld staan van het aangename dat gecreëerd wordt.

Wilt u helemaal iets bijzonders voor uw interieur? Bekijk dan zeker eens onze realisaties van spanplafonds bedrukt met een foto maar daarachter de verlichting. Zo kan u zelfs een prachtige sterrenhemel in uw slaapkamer creëren met sterren als lichtpuntjes zijn in het plafond.

Volledig vrijblijvend advies of een gratis offerte?

Plameco
Plameco Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne

Tel.: 03 647 32 47
Fax: 03 777 13 26
E-Mail: info@buerman.be

Plameco St Niklaas

Heistraat 1
9100 St Niklaas

Tel.: 03 776 30 62
Fax: 03 777 13 26
E-Mail: info@buerman.be

© 2024 Plameco Plafonds - Website disclaimer & Privacybeleid - Sitemap